top of page

Kosten en Vergoeding

Een acupunctuur behandeling valt onder de alternatieve geneeswijze. In een behandeling waarbij acupunctuur ingezet wordt, plan ik 45 minuten behandeltijd. In die tijd zullen meerdere technieken ingezet worden. De kosten hiervan zijn €55,-. Als u aanvullend verzekerd bent kunnen deze kosten gedeeltelijk of geheel door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Een lijst met vergoedingen kunt u vinden op de NVA site en bereiken middels deze link: https://www.acupunctuur.nl/pages/vergoedingenoverzicht

 

De factuur is in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Belangrijk om te vermelden, is dat Chiel Olijhoek is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor acupunctuur (NVA). Dit is een vakvereniging voor BIG-geregistreerde therapeuten.

 

 

Fysiotherapeutische behandelingen kunnen ook vergoed worden door een aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. Wij declareren bij een aanvullende verzekering direct digitaal bij de verzekeraar onder fysiotherapie Movements. Fysiotherapie Movements heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Alleen met Menzis groep en Eno hebben wij geen contract. Controleer je eigen polisvoorwaarden, bij het kopje Fysiotherapie, wat voor u geldt.

Indien je niet verzekerd bent voor fysiotherapie, gelden onderstaande tarieven per 1-1-2023:

Behandeling (sport)fysiotherapie € 38,50

Behandeling (sport)fysiotherapie aan huis € 52,00

Eenmalig consult op aanvraag van de huisarts (incl. rapportage) € 62,00

Screening (consult zonder verwijzing), intake en onderzoek € 52,00

Intake-onderzoek na verwijzing € 52,00

Intake-onderzoek na verwijzing aan huis € 65,00

Niet nagekomen afspraak € 30,00*

Acupunctuur € 55,00**

*Zonder bericht van verhindering of korter dan 24 uur van tevoren afgemeld.

** Factuur vanuit Acupunctuur Olijhoek

bottom of page