top of page

Kosten en Vergoeding

Een acupunctuur behandeling valt onder de alternatieve geneeswijze. In een behandeling waarbij acupunctuur ingezet wordt, plan ik 45 minuten behandeltijd. In die tijd zullen meerdere technieken ingezet worden. De kosten hiervan zijn €52,-. Als u aanvullend verzekerd bent kunnen deze kosten gedeeltelijk of geheel door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Een lijst met vergoedingen kunt u vinden op de NVA site en bereiken middels deze link: www.acupunctuur.nl/pages/vergoedingenoverzicht-2018

 

De factuur is in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Belangrijk om te vermelden, is dat Chiel Olijhoek is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor acupunctuur (NVA). Dit is een vakvereniging voor BIG-geregistreerde therapeuten.

 

 

Fysiotherapeutische behandelingen kunnen ook vergoed worden door een aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. Wij declareren bij een aanvullende verzekering direct digitaal bij de verzekeraar onder fysiotherapie Movements. Fysiotherapie Movements heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

 

Als u niet aanvullend verzekerd bent of het maximaal aantal behandelingen is overschreden dan zult u een factuur ontvangen. De kosten van een behandeling waarvoor wij een factuur moeten sturen is €31,-. Een fysiotherapeutische behandeling is 25 minuten.

bottom of page